Connect with us

Bíblia ALB1

Salmos 87

1 Ai i vuri themelet e tij mbi malet e shenjta.

2 Zoti i do portat e Sionit më tepër se të gjitha banesat e Jakobit.

3 Gjëra të lavdishme thuhen për ty, o qytet i Perëndisë. (Sela)

4 Do të përmend Egjiptin dhe Babiloninë ndër ata që më njohin. Ja Filistia dhe Tiro, së bashku me Etiopinë: "Ky ka lindur atje".

5 Dhe do të thuhet për Sionin: "Ky dhe ai kanë lindur tek ai; dhe vetë Shumë i Larti do ta bëjë të qëndrueshëm".

6 Zoti duke shqyrtuar popujt, do të regjistrojë: "Ky ka lindur atje". (Sela)

7 Dhe këngëtarët dhe ata që u bien veglave do të thonë: "Të gjitha burimet e mia të jetës dhe të gëzimit janë te ti".

Continuar Lendo