Connect with us

Bíblia ALB1

Salmos 114

1 Kur Izraeli doli nga Egjipti dhe shtëpia e Jakobit nga një popull që fliste një gjuhë të huaj,

2 Juda u bë shenjtorja e tij dhe Izraeli zotërimi i tij.

3 Deti e pa dhe iku, Jordani u kthye prapa.

4 Malet u hodhën si desh dhe kodrat si qengja.

5 Ç'pate ti, o det, që ike, dhe ti, o Jordan, që u ktheve prapa?

6 Dhe ju, o male, që u hodhët si desh, dhe ju, o kodra, si qengja?

7 Dridhu, o tokë, në prani të Zotit, në prani të Perëndisë të Jakobit,

8 që e shndërroi shkëmbin në liqen, shkrepin në një burim uji.

Continuar Lendo